Acer Aspire 5 laptops

05 maart 2019

Streven naar de ideale combinatie van kracht en elegantie

Intel i5 i7

Helemaal mee met de toekomst

Met een Acer laptop met de achtste generatie Intel® Core™ processors ben je helemaal klaar om optimaal te genieten van de nieuwste digitale snufjes. Sta versteld van de vloeiende beelden tijdens het gamen of zonder je helemaal af in de Virtual Reality wereld. Een Ultra HD video bekijken? Geen probleem! Dankzij de 8ste generatie processoren wordt ook dat mogelijk in de allerbeste kwaliteit!

Acer met Intel® processoren. Ga voor maximale prestaties.

Anker

[]

Anker

[]

Elegant en compact

Wat onmiddellijk in het oog springt bij de nieuwe Acer Aspire 5 laptops is het design. De toestellen zien er echt mooi uit, in stijlvol zwart met een fijn geborstelde textuur. De behuizing is niet van plastic, maar van premium aluminium en dat merk je. De laptops ogen niet alleen heel elegant, ze zijn ook stevig. En stevig wil niet zeggen zwaar, want ze wegen minder dan 2 kilo. Met hun 36 op 25 centimeter zijn de Acer Aspire 5 laptops ook supercompact. En amper 1,8 centimeter dik!

Anker

[]

Tot in de kleinste details

De afmetingen zijn vergelijkbaar met die van de vorige Acer Aspire-reeks, maar wat opvalt is dat de schermrand heel wat dunner geworden is. Die is nog geen 8 mm, waardoor je meer scherm krijgt in een heel compacte formaat. Het scherm is 15,6 inch en Full HD voor een mooi, scherp beeld waarbij zelfs de kleinste details duidelijk worden weergegeven. Dankzij de Acer Color Intelligence technologie worden de kleuren superrealistisch weergegeven. Bovendien wordt de verzadiging in realtime aangepast zodat je altijd van optimale kleuren en helderheid geniet.

Anker

[]

De strijd tegen het blauwe licht

We brengen tegenwoordig meer en meer tijd door op toestellen die blauw licht uitstralen zoals smartphones, tablets, computers, laptops en tv’s. En dat blauwe licht is schadelijk. Door overmatig gebruik van digitale apparaten treedt bijvoorbeeld oogvermoeidheid op en raken we ’s avonds moeilijker in slaap. Blauw licht is vergelijkbaar met uv-licht. Tegen de gevaren daarvan beschermen we ons met behulp van zonnecrème en zonnebrillen. Er worden ook al speciale brillen verkocht die het blauw licht van een computerscherm filteren. Acer gaat nog een stapje verder, met de ontwikkeling van de BluelightShield technologie. Die technologie maakt het mogelijk om zelf de hoeveelheid blauw licht via je laptopscherm te beperken.

Anker

[]

Uitzonderlijke prestaties

De belangrijkste vernieuwing vinden we aan de binnenkant van de Acer Aspire 5 laptops. De processor werd geüpdatet naar de nieuwste, achtste generatie Intel Core processor. Het resultaat? Uitzonderlijke prestaties. Zo laden apps sneller, voer je moeiteloos meerdere taken tegelijk uit zonder vertraging en openen bestanden tot 3 keer sneller. Het is ook te merken aan de kwaliteit van de wifi. De draadloze chip is krachtiger en dat zorgt in de eerste plaats voor een beter bereik, een stabieler en sterker wifisignaal. De nieuwe chip maakt gebruik van 2 antennes in plaats van 1 en dubbel zoveel antennes betekent dubbel zo snel draadloos internet. De processor wordt aangevuld met een Nvidia GeForce MX150 grafische kaart voor gegarandeerd vloeiende grafische prestaties.

Aspire 5 nvidia intel
Anker

[]

Sneller, Stiller, Dunner

De Acer Aspire 5 laptops zijn uitgerust met een SSD harde schijf. Die zijn veel sneller én stiller dan traditionele HDD harde schijven. Daarnaast zijn ze ook een stuk energiezuiniger, wat de batterijduur ten goede komt. Omdat ze geen bewegende delen bevatten, zijn ze minder gevoelig voor schokken. Al raden we wel af om dat uitgebreid te gaan testen...

Anker

[]

Geweldig geluid

Wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe laptop, wordt er vooral naar de kwaliteit van het beeld gekeken. Maar laten we vooral ook het geluid niet vergeten. Want laptops worden even vaak gebruikt om muziek te beluisteren of video’s te bekijken. Ook daar zit je goed met de nieuwe Acer Aspire 5 reeks. De Acer TrueHarmony audiotechnologie in de 2 stereoluidsprekers zorgt voor kristalhelder, levensecht geluid met een diepere bas en meer volume.

Anker

[]

Verbind al je apparaten

Je vindt ook alle aansluitingen terug die je nodig hebt om je apparaten te verbinden. Een ethernetaansluiting voor niet-draadloos internet, een HDMI-poort om bijvoorbeeld je laptop op je tv aan te sluiten en een hoofdtelefoonaansluiting voor als je niet wil storen of gestoord worden. Een SD-kaartlezer om de foto’s van je camera snel en draadloos op je laptop over te zetten. Last but not least, in totaal 4 usb-poorten: 2 USB 2.0-poorten, 1 USB 3.0-poort Type A en 1 USB 3.0 poort Type C.

Anker

[]

7 uur stressvrij

Een andere troef van de Acer Aspire 5 is zijn lange batterijduur. Dankzij de 3320 mAh Lithium-ion batterij kan je 7 uur aan een stuk zonder stopcontact.

Anker

[]

Acer Aspire 5 laptop kopen?

Op zoek naar een mooie, praktische en functionele laptop? Gevonden! De compacte en krachtige Acer Aspire 5 is de ideale laptop voor alledaags gebruik.

Anker

[]